2022 streetwear

2022 streetwear

Der er ingen tvivl om, at streetwear har et trendy stadie lige nu. Takket være en blanding af high fashion og popkultur er denne stil blevet mere mainstream end nogensinde før. Og selv om det kan virke som et nyt fænomen, har streetwear faktisk en lang og rig historie. Det er en tøjstil vi ser mange år tilbage, og som så mange andre stilarter, så finder det vejen frem i modebilledet igen og igen.

Hvad er streetwear?

Men hvad er det der streetwear egentlig? I sin mest grundlæggende form er det tøj, der er behageligt og nemt at have på og på samme tid favner en smart stil. Tænk på både t-shirts, hættetrøjer, jeans og fede sneakers. Men det er også meget mere end det. Streetwear er ofte inspireret af subkulturer som skateboarding og hiphop, og det har ofte et stærkt fokus på grafik og branding.

Newline Halo

Et af de mest populære mærker inden for streetwear lige nu er Newline Halo. Dette sporty, street-inspirerede mærke er kendt for sit smarte udtryk, design og behagelige beklædning. Newline Halos stil er perfekt til dem, der ønsker at se godt ud uden at gå på kompromis med komforten. Brandet lavet tøj der både kan bruges til træning uden at være kedeligt, men også blot til hverdag når man ønsker et sporty look. En t-shirt, et par korte tights mv. kan let tage outfittet til et nyt niveau. Og så er det perfekt til sommervarmen.

Mangler du noget nyt?

Hvis du er på udkig efter streetwear, eller hvis du bare er nysgerrig på denne voksende trend, skal du sørge for at tjekke Newline Halo eller nogle af de andre fede sporty brands ud. Med en blanding af high fashion og street style finder du helt sikker noget der passer til netop din stil.