3 evergreen gaveidéer, der altid rammer plet

Alle går igennem de samme frustrationer hvert år. Hvad skal vi give i gave til de mennesker, der står os allermest nær. Følelsen af ikke at vide hvad man skal give – skal det være noget fra ønskelisten, eller noget de ikke vidste de havde brug for – kan næsten tendere til angstlignende tilstande nogle gange. Derfor har vi her samlet 3 bud på gaveidéer, der efter vores erfaring altid rammer (næsten) plet – og derfor er evergreen gode gaver til både julegaver og fødselsdagsgaver.

Legetøj til de små

Er gaven til dit eget eller et barn der står dig nært, så er et godt råd at tænke over hvem du gerne vil gøre glad med gaven. Er det forældrene, der mangler udstyr til at få hverdagen til at hænge sammen, eller vil du gerne gøre barnet glad for gaven?

Hvis det er sidsnævnte, så husk gerne tilbage på hvor fedt det var at få hårde pakker! 
Vi har i samarbejde med Coolshop gjort det nemt for jer at finde legetøj til lige netop den aldersgruppe, det barn du skal købe en gave til er;

Baby med legetøj

 

Beauty-produkter

Rigtig mange ønsker sig beauty-produkter, herunder parfume, hudplejeprodukter og makeup i gave til både jul og fødselsdag. Så kan man få noget lidt mere ekslusivt end man måske selv havde købt, da man var ude og handle en onsdag aften. Det kan dog være svært at finde lige netop det helt rigtige – og derfor er gaveæsker guds gave til dig der gerne vil give en rigtig god parfume – her får du nemlig ofte både en eau de toilette parfume og en stick. Her er idéer til beauty produkter du kan give i gave:

Underholdning og gadgets

Er legetøj og skønhedsprodukter ikke lige din ting at give i gave – eller er modtageren af din gave ikke et barn eller en person, der sætter pris på skønhedsprodukter, så frygt ej. En anden evergreen gaveidé er gadgets go underholdning. Er din gavemodtager en person der elsker en god film eller f.eks. danske tv serier, så er en DVD eller tur i biografen altid en sikker vinder, modtageren altid bliver glad for, selvom det kan virke kedeligt at give. Her er gadgets der er evergreen:
Gadgets

Vi håber du finder inspiration i vores artikel med 3 gode idéer til evergreen gaver. Det universelle råd vi ønsker at du tager med fra denne artikel er at du skal huske at tænke på hvad modtageren af din gave kan lide – og om din gave passer ind i personens interessefelter og/eller ind i de behov han/hun har i sit liv på nuværende tidspunkt. På den måde bruger du lejligheden til at give en gave, til at vise at du tænker på personen og at du har gjort dig umage.