3  kapsel kaffemaskiner som er dine penge værd

Danskerne er blandt et af de folkefærd, som drikker allermest kaffe i verden, med et gennemsnitlig indtag af det sorte guld på hele 4 kopper om dagen. Det står derfor stadigvæk klart, at kaffen er en stor del af vores hverdag, om det er på arbejdet, i det sociale eller bare for nydelsens skyld, så kan man ikke komme udenom at kaffen er finde de fleste steder. Kaffe kan dog brygges på et utal af måder, og det kan derfor være svært at finde rundt i junglen af de forskellige bryggemetoder og kaffemaskiner. Så hvilken kaffemaskine skal du vælge i 2021?

 

Delonghi Gran Lattissima

Denne kaffemaskine er eksperterne utrolig begejstret for, og det er ikke uden grund. Med dens fænomenale brugervenlighed og bryggekvalitet er en af de parametre, som gør at denne maskine score ekstremt højt. Med lækre features såsom dens famøse ’one touch funktion’ bliver det pludselig muligt at lave en nespresso, selvom man har travlt. Delonghi Gran Lattissima tilbyder desuden at væld af smagsoplevelser, så man brygge sin kaffe præcist som man lyster. Det eneste minus er dog prisen, da den godt kan gå hen og blive lidt dyr.

 

Wacaco Nanopresso espressobrygger

Hvis du er outdoortypen, som elsker at være i naturen, men oplever at du savner kaffen, så er denne nespresso maskine muligvis det helt rigtige valg til dig. Denne lille håndbrygger, kan ved håndkraft skabe op til 18 bar, hvilket er med til at give en god aroma og smag til kaffe. Den er meget intuitiv, brugervenlig og nem at rengøre. Den kan dog kun brygge en kop ad gangen, hvilket kan være et minus, hvis i er flere som bliver kaffetørstige.

Bosch Taasimo Vivy

Denne maskine egner sig bedst til de knap så prætentiøse kaffeelskere, som egentlig bare gerne vil have en kop kaffe på en let og belejlig måde. En af de åbenlyse fordele, er at modellen kan lave mange forskellige typer kaffe. Så om du er til espresso, kaffe, latte, macchiato og endda te og chai, kan denne Bosch Taasimo Vivy klare det. Modellen kommer desuden i mange forskellige farver, som både inkludere nogle mere opsigtsvækkende, men også nogle mere neutrale hvis det er det man foretrækker. Hvis du ikke har meget køkkenplads er dette ikke noget problem, da denne maskine er meget lille og kompakt med dens kun 17 cm i bredden, burde man kunne finde plads i køkkenet til den.