Analyser dine data

Mine erfaringer

Det er vigtigt at have data på alt sit arbejde. Hvad end om det er markedsføring, alle former for sportsgrene, servicebranchen med mere. Ved at have en stor mængde data, kan man tolke på den data som man har til fundet sig.

Det handler dog om, at have de rigtige medarbejder som kan analysere dataen og komme med et output. Hvor end om der kan optimeres i ens processer eller om der er andre ting som skal laves om.

Det er det essentielle med data, det er man kan se hvad der virker og hvad ikke virker. Deraf kan der hurtig optimeres på diverse parametre.

Jeg arbejder til dagligt for et digitalt markedsføringsbureau, hvor jeg varetager mange forskellige opgaver. Alt fra SEO til analyse og tolkning af daten. Derudover skal jeg ydermere fremvise den data som jeg er kommet frem til. Jeg benytter mig af mange forskellige analyse værktøjer. For der findes et hav af forskellige online værktøjer. Der findes værktøjer til at få en masse data fra ens hjemmeside, værktøjer til at opsætte ens data visuelt. Værktøjer til at opsætte diverse tags på hjemmesider. Det kan for eksempel være opsætning af Google analytics, scripts og struktureret data. Alt dette kan gøres gennem Google programmet ”Google Tag Manager” som er et gratis værktøj. Det bliver brugt til at håndtere alt fra opsætning af diverse analyse værktøjer og scripts på ens hjemmeside. Der kan ligeledes opsættes Facebook pixl på Google tag manager. Derudover giver værktøjet et stort overblik over en stor mængde konfigurationsmuligheder og hvilke javascripts, som der kan kobles på ens hjemmeside.

Jeg benytter mig af analyse værktøjer hver dag, i form af mit arbejde som markedsføringsspecialist. Ydermere benytter jeg mig dataværktøjer i min hver dag. Jeg tracker hvor langt jeg går hverdagen, og hvor mange kalorier der indtager, samt forbrænder. Ved at jeg har denne data, kan jeg optimere på min dagligdag. Om end, hvis jeg indtager for mange eller for få kalorier, kan jeg ved hjælp af min data, analyser mig frem til dette og herved optimere min dagligdag. Det skaber ligeledes værdi og livskvalitet for mig, at jeg ved præcis hvordan jeg kan optimere mit velbefindende. Endvidere sikre det mig et lang og sundt liv, derudover slipper jeg forhåbentlig for mange livsstilssygdomme, ved at have styr den mængde mad jeg indtager, samt hvordan min motion er.