Ferie for hele familien

Tag tid til afslapning

Hvad skal ferien bruges på denne gang? Det er det helt store spørgsmål hvert familieoverhoved stiller sig selv hver gang, sommerferien nærmer sig. For selv om det umiddelbart lyder som ren idyl og hygge at planlægge familiens sommerferie, så er det desværre ikke altid lige så nemt, som man kunne ønske. Særligt ikke, hvis det er hele familien, som skal afsted sammen – altså alle lige fra bedstemor til lillebror. For det er nemlig også ensbetydende med, at der er de flere ønsker og interesser, som skal høres og tilgodeses. For hvad lille Birgitte på 5 år vil, er langt fra det samme, som Sofie på 17, og Torben på 67 vil. Derfor er det en god ide at gå efter en feriedestination, som kan imødekomme så mange interesser som muligt – og her er camping helt ideelt.

Campinglivet – autentisk og masser af hygge

Personligt er jeg selv helt vild med campinglivet – det er hyggeligt, autentisk, og en oplagt mulighed for at samle hele familien under nogle andre forhold. Nogle af mine absolut foretrukne minder fra min egen barndom stammer fra familiens mange campingferier i Nordjylland. Denne del af Jylland byder nemlig på oplevelser for hele familien – lige fra hyggelige havnebyer, hvor man kan nyde dagens nyfangede fisk til Fårup Sommerland, hvor hele familien sammen kan nyde en dag i latterens tegn. Og vælger du camping i Nordjylland, kan du være sikker på at familiens yngste medlemmer har nok at tage sig til, selv når I ikke er på farten. Mange campingpladser er nemlig fulde af liv, aktiviteter og andre børn at lege med. Det betyder også, at familiens ældre medlemmer ikke er tvangsindlagt til at aktivere de små poder 24/7.

vw-bus-918433_1920

Find den rigtige campingplads til din familie

Har du børn med, er det en rigtig god ide at undersøge, hvilke aktiviteter og faciliteter, der er på den enkelte campingplads. Mange steder er nemlig særligt velegnede til børn. Legeland, minigolf og legepladser er kun nogle ud af de mange aktiviteter, mange campingpladser byder på. Men skal du være helt sikker på, at ingen af de små poder kommer til at kede sig over sommerferien, så gå gerne efter en campingplads med badeland. Her kan ungerne få utallige timer til at gå – selv de dage, hvor vejret ellers ikke tillader udendørsaktiviteter.  Mange campingpladser har i forlængelse af det også wellness-områder, som de ældre familiemedlemmer kan nyde godt af.