Måder jeg nyder naturen

Der findes mange måder, som man kan nyde naturen på. Alle mennesker har forskellige præferencer, det er både inden for, madlavning, hvilke fodboldhold der holdes med, men også hvordan folk nyder naturen. Jeg nyder naturen bedst når jeg er sammen med mine nærmeste venner og familie. Når jeg er afsted med mine nærmeste venner, så tager vi typisk på jagt. Hvor vi er på jagt efter dådyr, alt afhængigt af hvilken årstid. I efterårs perioden, hvor jagtsæsonen starter er det typisk kronhjorten som er vores største mål at skyde. Når jeg går på jagt med mine venner, er vi alle meget optaget af hvad for noget tøj, som vi har på. Det skal gerne være den rigtige camouflage, tøjet skal være varmt og kunne holde til massive mængder regn. For det ikke kun i Danmark vi går på jagt, vi tager typisk også til Norge og Sverige for at finde de bedste dyr. Vi har få gange været i Canada for at se deres vilde natur. Efter mange forskellige afprøvninger af diverse jakker og bukser, fandt vi ud af at Deerhunter lavede fantastiske jakker og bukser, som er blevet vores fortrukne jagt mærke.


Jeg har altid min hund King med på jagt. Det er racen Breton som har et roligt sind, men er perfekte til jagt. Jeg elsker også at gå ture med King ved stranden, og King elsker det også. Han er en ægte vandhund, han elsker havet og elsker at bade. Derudover går jeg til hundetræning med King, hvor man møder en masse nye mennesker og King får en masse legekammerater. Det er en fantastisk måde at bruge naturen på. Jeg møder nye mennesker og min hun King bliver trænet til at være en endnu bedre jagthund.

skov2

Jeg er også typen som elsker at dase. Jeg kan sagtens ligge en halvdag og nyde solen på terrassen eller nede ved stranden, hvor man absolut lavet intet. Det eneste man laver, er at rejse sig for at få noget at spise eller drikke. Det er dog sjældent vejret i Danmark tillader det, hvorfor jeg er også er utrolig glad for at rejse. Det behøves nødvendigvis ikke at være en ferie hvor jeg tager på jagt, men det kan sagtens være en ferie på eksempelvis Mallorca, hvor man kan slappe af og få en dejlig portion mad. Jeg er selvfølgelig altid opmærksom på om King kan være tilpas på de rejsedestinationer, som jeg vælger. Derudover skal rejsetiden heller ikke være for lang.