Omgiv dig med lækre ting

Jeg er stor tilhænger af at man skal føle sig komfortabel i sit eget hjem. Det er vigtigt man føler sig helt tilpas, og intet generer en i sit eget hjem. Hvorfor det er vigtigt at man omgiver sig med de ting som man værdsætter. Det kan være man går meget op i boligindretning, hvorfor det er vigtigt at have de korrekte designermøbler. Eksempelvis, designer stole, lamper, borde fjernsyn med mere. Det kan også være vigtigt at indretningen er lavet specifik til ens humør, og hvordan man trives bedst.. Det kan være vigtigt at man omgiver sig med de ting som gør en glad. Det behøves nødvendigvis ikke være materielle genstande, selvom det materielle genstande, hurtigt kan booste ens selvværd. Det kan være nyt tøj, ny telefon, sko, computere eller nye møbler til ens hus / lejlighed. Al dette kan være med til at gøre en i bedre humør, hvis man er en person som vægter materielle genstande højt. Det kan give glæde, men ofte varer glæden kun kort varigt.

Man kan også omgive sig med ting som gøre en glad i form af gode mennesker. Der findes intet bedre end, at omgive sig med personer som man værdsætter at bruge tid sammen med. Det kan være med til at booste ens selvværd og føle sig godt til pas. Jeg fortrækker selv en god blanding af materielle genstande og gode mennesker som værdsætter at bruge tid sammen med. Det er det som gør mig glad. Jeg værdsætter også, en god oplevelse enten en tur i biografen, restaurantbesøg, eller en weekend get-away.

Jeg kunne dog aldrig finde på at rejse alene, jeg skal have en med, som jeg kan dele oplevelsen med. En man kan snakke minder med om 30 år og kigge tilbage på, hvor god en ferie man havde sammen. For mig handler livet ikke om materielle goder, selv om en Mercedes og en iPhone er nice to have. Så vil jeg ikke prioritere dette over sammenholdet med mine venner eller familie. Hvis man ingen venner eller familie har, hvem kan man så dele sine oplevelser med, og kigge tilbage på de herlige minder som man har haft. Hvorfor det for mig er vigtigt at holde fast i sine venner og have et nært forhold til dem. Derudover er familien ligeledes et vigtigt element mit liv, som man altid imødekommer ens problemer og hjælper hvor de kan. Hvorfor mine nærmeste kommer i førsterække over materielle goder.

 

Der er mange måder jeg finder inspiration til min indretning, for at gøre mit hjem 100% komfortabelt og altid tilpasset mig, uanset humør. Det kan f.eks. være ved at browse online på hjemmesider omkring boligindretning og design – at se hvordan andre gør er en stor inspirationskilde. Derudover finder jeg en kæmpe ro og fordybelse ved at sidde med et fysisk boligblad og læse journalister og eksperter skrive i et levende sprog om tidens tendenser. Det er også her jeg finder de bedste billeder, der kan stå som eksempler på de stilarter jeg stiler efter min personlige indretning. Mit yndlingsblad er her Elle Decoration, der nok egentlig er et af de mest almindelige blade at ty til, på den internationale scene.